3 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 15:27
No menu items!

Mario Iorgulescu, aproape de comă alcoolică în momentul accidentului. Avea 1,96 alcoolemie

spot_img

Anchetatorii au aflat cu exactitate ce alcoolemie avea Mario Iorgulescu sâmbătă noapte când a provocat accidentul mortal

pe Șoseaua Chitilei. Până acum se știa că Iorgulescu junior consumase cocaină și avea o alcoolemie de 0,80, conform probelor recoltate după accident

Rezultatele finale indică o alcoolemie uriașă: 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză şi de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare.

Totodată, Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF , a fost depistat pozitiv și cu cocaină.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a fost înregistrată o cauză penală în care se efectuează cercetări in rem cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive.

Conform buletinului de analiză toxicologică rezultă că unul dintre conducătorii auto avea o concentraţie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la momentul primei prelevări a mostrelor biologice şi de 1,76 g/l alcool pur în sânge la momentul celei de-a doua prelevări, urmând a se dispune calculul retroactiv al alcoolemiei”, a declarat Călin Radu Bogdan, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, potrivit Mediafax.

Starea lui Mario Iorgulescu este în continuare gravă, el fiind internat la Terapie Intensivă la Spitalului Elias din Capitală.