13.8 C
București
duminică, 9 mai 2021 - 23:04

Mario Iorgulescu, 3 ani de închisoare cu executare. Fiul președintelui LPF este în Italia, dat în urmărire internațională

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, Mario Iorgulescu, a fost condamnat la  o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare, într-un dosar în care a fodst judecat pentru lipsire de libertate și violențe. Mario Iorgulescu este dat în urmărire internațională din vara anului trecut, într-un alt dosar, în care este acuzat că a provocat un accident rutier în septembrie 2019, în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit. Fiul lui Gino Iorgulescu se află internat într-o clinică din Italia.

Decizia de vineri, 9 aprilie, definitivă, a Tribunalului București  arată că Mario Iorgulescu se face vinovat că în 2016, alături de alți inculpați, a sechestrat și bătut un tânăr care le-a împrumutat o sumă de bani pe care a cerut-o ulterior înapoi. 

Decizia acestei instanțe nu are legătură cu accidentul din septembrie 2019, când Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident în urma căruia un bărbat de 24 de ani, tată a doi copii, a murit. În acest dosar, Mario Iorgulescu are mandat de arestare în lipsă pentru omor şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. Fiul președintelui LPF s-ar afla internat într-o clinică din Italia.