20.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 15:10

Marian Petrache, despre ziua în care PNL depune moțiunea de cenzură: “Nu este o fericire să preiei această guvernare”

spot_img

Președintele Consiliului Județean (CJ) Ilfov, Marian Petrache, a declarat, joi, că liberalii vor depune moțiunea de cenzură săptămâna viitoare, vineri. El arată că preluarea guvernării ”nu este o fericire” pentru că situația este foarte proastă, iar liberalii riscă ca, în șapte -opt, luni, încercând să repare, să se aleagă, de fapt, cu ”oalele sparte”.

“Eu știu că o să depunem moțiunea de cenzură săptămâna viitoare – vineri, mai exact. În perioada aceasta se clarifică și ultimele discuții cu cei care se declară în opoziție. PNL e obligat să facă gestul și să depună moțiunea.

(…)E o perioadă foarte grea. Dacă guvernrea ar merge foarte bine, sunt convins că altul ar fi vântul și din partea celorlalți de a intra la guvernare.

Nu e o fericire să preiei guvrnarea în situația asta, dar nici nu putem amâna la nesfârșit, pentru că suntem conștineți că orice zi de întârziere nu face decât să mai creeze o gaură la bugetul statului.

Într-un mandat de patru ani, ai timp să și repari. Într-un mandat de șase-șapte luni de zile s-ar putea doar să culegi oalele sparte”, a spus Marian Petrache, la Canal 33.