18.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 18:41

Marian Drăgulescu a suferit o intervenție chirurgicală la inimă

spot_img

Marian Drăgulescu a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, constând în cicatrizarea sau înlăturarea completă a ţesutului inimii care provoacă tulburările de ritm cardiac, informează Mediafax.

“Pregătit să reiau antrenamentele. Intervenţia chirurgicală a fost necesară şi totul a decurs bine. Mulţumesc lui Dimitrios, Oren, Iulia, Crina şi întregii echipe din Centrele de Excelenţă ARES. Anul acesta, în august, trebuie să-mi apăr titlul european la sol, să îmi ţineţi pumnii”, a scris sportivul pe Facebook.

Sursa citată menționează că, într-o intervenţie pentru Telekom Sport, Marian Drăgulescu a explicat în ce a constat procedura medicală, recomandată de medici după un prim EKG care l-a trimis de urgenţă pe gimnastul CSA Steaua la secţia de cardiologie.

“În clipa în care am ajuns la cardiologie mi s-a spus de la bun început că s-ar putea să fie nevoie de ablaţie. Am tot sperat că voi putea corecta aceste probleme prin medicaţie dar, în cele din urmă, s-a demonstrat că este nevoie de această intervenţie”, a declarat gimnastul.

Alex Militaru