27.1 C
București
joi, 1 iunie 2023 - 19:02
No menu items!

Maria Grapini: Florile „înfrumusețesc” casa

spot_img

Europarlamentarul Maria Grapini face des greșeli de gramatică, în postările sale de pe rețeaua de socializare

maria grapini

4 ore ·

Buna dimineata! Dupa sarbatoarea SF.ILIE,ne apucam de treaba! Azi ma voi ocupa de flori! Imi place sa le privesc,sa le ingrijesc,sa le admir! Florile infrumusetesc casa,schimba nu numai aspectul dar si starea de spirit,atitudinea.Pe caldura din aceasta luna de foc,florile au nevoie de mai multa apa si mai multa ingrijire,dar merita! Va doresc o zi buna.

Greșelile de gramatică ale Mariei Grapini sunt cunoscute pe Facebook, dar chiar și atunci când este corectată de cei care îi scriu comentarii, Grapini nu modifică textele. Ea a declarat presei că face aceste greșeli din graba de a scrie pe telefon sau tabletă, nu din cauza unor lacune, pentru că a fost „olimpică la română”.

Pentru toti copii din lume si pentru toti oamenii care pstreaza o parte din sufletul de copil,La muuuuuulti ani! Sanatate si intelepciunea pentru a ne bucura de fiecare clipa!

Slava Domnului, jumatate dintre romani sufera de reumatism!

Noapte buna! Ultima saptamana inainte de Saptamana Mare la ortodoxi sa va aduca liniste sufleteasca, putere de iertare si multa sanatate.Pentru prietenii catoloici,este Saptamana Mare si le doresc acelasi lucru.

Va doresc o seara placuta… si racoroasa! Nu uitati ca maine IA este sarbatorita! Sa va inbracati cu ie, daca aveti! Este bluza noastra traditionala!

Arta Comunicarii. Cum influiențează comunicarea ,cariera.

postări Facebook Maria Grapini