-3.7 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 6:47
No menu items!

Marcel Ciolacu la TVR1: “15 e mai mare ca 17? Așa a zis și data trecută PNL, că a câștigat alegerile”

spot_img

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a intervenit telefonic la emisiunea moderată de Ionuț Cristache, la TVR 1, luni, la ora 17, spunând că PNL minte din nou că a câștigat alegerile locale parțiale, deoarece PSD a obținut 17 dintre primării, iar PNL doar 15.

Marcel Ciolacu s-a enervat după afirmațiile lui Ludovic Orban, care a susținut că PNL a câștigat alegerile de duminică. Președintele PNL a declarat că în afara celor 15 primării pe care PNL le-a câștigat, alegerile au fost de partea lor și la Consiliul local Cojasca, din județul Dâmbovița, astfel că numărul voturilor date PNL ar fi mai mare cu câteva sute față de cele date alegătorilor PSD.

”Eu știam că matematica este o știință fixă. 15 este mai mare decât 17? PSD a câștigat mai mult decât toată coaliția lor. Am luat 17 primării din 35. E un nou semnal dat de români că nu ei sunt cei aleși pentru a conduce România la acest moment. 17 este mai mare decât 15? Orban a adunat mere cu prune ca să iasă mure. Să termine dracu cu porcăriile lui. Așa a făcut și data trecută. PSD a avut peste ei, peste toată coaliția. Ce vor să le mai facă românii ca să înțeleagă că locul lor nu e acolo. ”, a declarat Marcel Ciolacu la emisiunea moderată de Ionuț Cristache la TVR1.

Din cele 35 de primării care au organizat alegeri locale parțiale, una dintre acestea va fi ocupată de un membru UDMR, iar celelalte două, în afara celor câștigate de PSD și PNL, vor fi conduse de candidați independenți.