3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 7:36
No menu items!

Marcel Ciolacu: “Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență!”

spot_img

Președintele PSD Marcel Ciolacu le-a cerut, marți, într-o postare pe Facebook, lui Dacian Cioloș și USR, retragerea de urgență a Ioanei Mihăilă de pe lista de miniștri propuși, înaintea audierii acesteia în comisii. “NU poți propune la Sănătate aceeași persoană care, din iulie până în septembrie, a ignorat avertizările repetate de la specialiștii din țară, instituții europene și chiar de la OMS privind dezastrul sanitar care urma să lovească România în toamnă!”, a argumentat Ciolacu. 

 
“Ioana Mihăilă trebuie retrasă de urgență, înaintea audierii din comisii! Asta, dacă Cioloș și USR mai au vreun dram de bun-simț!
 
NU poți propune la Sănătate aceeași persoană care, din iulie până în septembrie, a ignorat avertizările repetate de la specialiștii din țară, instituții europene și chiar de la OMS privind dezastrul sanitar care urma să lovească România în toamnă!
 
Mandatul lui Mihăilă este cronica unui DOLIU NAȚIONAL: ZERO testare extinsă, ZERO achiziții de medicamente anti-COVID și, mai ales, ZERO resurse pentru a pregăti spitalele de noul val al pandemiei!
 
A veni la Sănătate – în ziua cu peste 570 de morți! – cu unul dintre marii vinovați pentru tragedia în care ne aflăm, reprezintă cea mai mare bătaie de joc la adresa românilor!”, a scris Ciolacu pe Facebook. 
 
Raluca Dan