19.6 C
București
sâmbătă, 19 iunie 2021 - 20:38

Marcel Ciolacu, dezamăgit după întâlnirea cu Florin Cîțu despre care a spus că s-ar fi dus și în Vama Veche: “Superficial!”

spot_img

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, după întâlnirea cu premierul Florin Cîţu pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, că discuțiile au fost superficiale. Despre PNRR , Marcel Ciolacu a spus că nu are „coerenţă şi viziune”. La întâlnire au participat vicepremierii Dan Barna si Kelemen Hunor, Florin Jianu ;i Dumitru Costin.

Marcel Ciolacu nu și-a ascuns dezamăgirea după întâlnirea cu Florin Cîțu pe tema PNRR și a spus că delegația PSD a fost tratată “de sus”.

„A fost un pic superficiala, un pic asa mai de sus, in nota actualului Guvern”, a zis Ciolacu despre discutia de la Guvern.

„Eu sunt de buna-credinta, am venit cu credinta ca vom iesi azi cu un plan pentru romani, nu s-a reusit acest lucru. Noi am venit sa-l ajutam pe dl Citu sa iasa din impas, ca a trimis doua planuri respinse”, a adăugat acesta.

Liderul PSD a spus că din Planul Național de Redresare și Reziliență lipsesc multe puncte importante și că nu are coerență.

“Din punctul nostru de vedere, în continuare PNRR nu are o coerenţă şi o viziune clară a anilor pe care îi trăim în acest moment şi a motorului economic din toată Europa. Nu cunoaştem concret ce granturi vor merge către IMM-uri, nu cunoaştem către sindicate care sunt reformele şi în zona de pensii. Plus că este recomandarea Comisiei de a avea acces la aceste informaţii. Este planul naţional, nu este un plan secret. Sperăm să deblocăm acest lucru şi să stabilim împreună un calendar de prezentare a planului în Parlamentul României”, a transmis Marcel Ciolacu joi, la finalul întrevederii de la Guvern.

Premierul Florin Cîțu a declarat, după întâlnire, că a fost o discuție normală, în care el a prezentat programul PNRR, s-au schimbat păreri, astfel că el și-a “făcut datoria” de a discuta cu partidele parlamentare.