14 C
București
vineri, 7 mai 2021 - 1:33

Marcel Ciolacu anunță greva parlamentară: “Opoziția nu mai merge la plen”

Președintele PSD îl acuză pe Ludovic Orban de încălcare a regulamentului pentru că nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului Vlad Voiculescu în termenul regulamentar. El a anunțat, marți seara la Antena 3, că formațiunea pe care o conduce va declanșa greva paralmentară și că în acest sens va avea discuții și cu AUR.

Marcel Ciolacu îl acuză de abuz pe președintele Camerei deputaților Ludovic Orban pentru că nu a programat la vot moțiunea împotriva ministrului Vlad Voiculescu în termenul regulamentar, de şase zile.

“Îl anunţ oficial pe domnul Orban că a participat la şedinţa Biroului Permanent, a supus la vot şi a comis un abuz. Vom sesiza Curtea (Constituţională) şi vom aştepta să vedem dacă preşedintele Camerei a comis un abuz. Este un act premergător schimbării din funcţie a preşedintelui Camerei”, a precizat Ciolacu.

“Urmează şi greva parlamentară. Este tot un instrument. Categoric. Mergem la comisii şi Opoziţia nu mai merge la plen. N-a vrut domnul Iohannis să aibă Parlamentul său? Ia-l, domnule! O să vorbim şi cu cei de la AUR, dacă tot nu contează Opoziţia”, a mai spus preşedintele PSD.