34.6 C
București
joi, 30 iunie 2022 - 22:07
No menu items!

Marcel Ciolacu a fost acasă la Viorica Dăncilă, care i-a făcut un ceai de fructe. Ce povestește fostul premier PSD

spot_img

Fostul premier Viorica Dăncilă a descris, într-o carte-interviu realizată în colaborare cu jurnalista Marga Nițu, momente din perioada în care a fost premier. Printre întâmplările tensionate din relația cu Liviu Dragnea, Dăncilă amintește și unele conflicte pe care le-a avut cu actuala conducere a Partidului Social Democrat. 

Volumul intitulat „Viorica Dăncilă – partea ei de adevăr” urmează să fie publicat zilele următoare. Viorica Dăncilă a povestit despre relația cu Liviu Dragnea și despre momentul în care fostul președinte al PSD i-a cerut să dea amnistia și grațierea.

„Îmi amintesc că eram la Scroviștea cu soțul meu, când au venit Paul Stănescu și Liviu Dragnea. Mi-au cerut amnistia și grațierea, care urma să fie introdusă de către un secretar de stat, fără a trece prin toate serviciile pentru avizare”, susține Viorica Dăncilă. Ea a mai spus despre Liviu Dragnea că avea un „deficit de încredere” și că ea a fost înconjurată de „informatori”.

„Probabil Liviu Dragnea voia să fie bine informat. Înaintea mea au fost dați jos doi premieri și gândește-te că pleca cu un deficit de încredere, iar din partea informatorilor nu cred că a fost numai exces de zel, cred că voiau să arate cât de importanți și utili sunt în fața șefului (…) A fost foarte greu pentru mine că eram urmărită. Liviu Dragnea avea oameni în jurul meu care îl informau tot ceea ce se întâmpla în guvern”, se destăinuie Viorica Dăncilă.

Despre actualul șef al PSD, Marcel Ciolacu, Viorica Dăncilă susține că a sunat-o și apoi a venit la ea acasă, ca să o convingă să demisioneze de la șefia partidului.

„M-a sunat și Ciolacu și mi-a spus că trebuie să vorbim. A venit la mine acasă, unde a jucat o piesă de teatru foarte proastă. S-a așezat pe canapea și mi-a spus cu lacrimi în ochi că îi pare foarte rău de tot ceea ce s-a întâmplat. I-am făcut și un ceai de fructe, pentru că părea foarte afectat”, descrie Viorica Dăncilă scena.