23 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 23:33
No menu items!

Marcaje “unice”, la Vaslui. Trasate în bătaie de joc, pe șanțul unui drum

spot_img

Marcaje ”unice” au apărut pe un drum de pe raza comunei Berezeni, din județul Vaslui. În loc să facă marcajul corespunzător la marginea asfaltului, angajații unei firme au trasat linia discontinuă peste șanțul de lângă partea carosabilă, scrie Vremea Nouă.

.„Frate, aștia au luat-o pe arătură?”, s-a amuzat unul dintre cei care au văzut trăsnaia.

„Inspirat din fapte reale. Berezeni”, a scris un comentator pe internet, atașând și o poză care nu lasă loc la interpretări.

„Noroc cu ploaia, că îl spală. Că altfel ar fi de râsul curcilor”, a fost un alt comentariul, care a stârnit hazul internauților.„Nu-i de răs, e de plâns”, a fost o altă părere. Un șofer a avut și el o opinie: „Își dă seama cineva, dintre autorități mă refer, că dacă un șofer circulă noaptea pe acolo, la bătaia farurilor, el va crede că prin șanțul acela ar fi, de fapt, marginea drumului și din cauza asta poate face accident? Se răstoarnă omul în șanț din cauza marcajului făcut în bătaie de joc. Să fie trasă linia discontinue prin șanțuri, e grav de tot. Eu sunt șofer și circul noaptea prin zonă. Ca mine sunt mulți conducători auto. Chiar dacă nu ai cum să nu râzi de așa ceva, autoritățile au datoria să remedieze cât mai repede problema, care e cât se poate de serioasă. Se pot întâmpla accidente. Plus că râde lumea de noi”.

                                                                                                                 Adina Silav