9.8 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 18:40
No menu items!

Marc Anthony va cânta la București. Vezi când și unde

spot_img

Marc-Anthony

Cântăreţul american Marc Anthony va concerta pentru prima dată în România, pe 18 mai 2014, la Sala Palatului din Bucureşti. Marc Anthony este artistul cu cele mai mari vânzări de salsa tropical din toate timpurile. A primit de două ori premiul Grammy şi de trei ori premiul Grammy Latino şi a vândut mai mult de 30 de milioane de albume în toată lumea. Marc Anthony a fost inclus în top 10 al celor mai influenţi newyorkezi, de către publicaţia New York Magazine.

Tatăl său i-a predat teoria muzicală şi compoziţională, astfel că Marc Anthony a crescut ascultând artişti latino precum Rubén Blades, Hector Lavoe, Willie Colón. La vârsta de 12 ani a fost descoperit, împreună cu sora sa, de David Harris, un producător muzical.

Colaborând cu producătorul Little Louie Vega, Marc Anthony şi-a înregistrat albumul de debut, “When the Night Is Over”, în 1991.

De-a lungul timpului, Marc Anthony a îmbinat actoria şi cariera de muzician. A apărut în filme ca “Regii distrugători/ The Substitute”, “Noaptea cea mare/ Big Night”, “Virus distrugător/ Hackers” şi în producţii pe Broadway.

Marc Anthony s-a căsătorit cu actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez în 2004, dar cei doi au anunţat pe 15 iulie 2011 că au decis să se despartă.

În pofida despărţirii lor, Marc Anthony şi Jennifer Lopez continuă să colaboreze pe plan profesional, producând împreună emisiunea de televiziune “Q’Viva! The Chosen”.

Lucian Mera