25.7 C
București
luni, 5 iunie 2023 - 19:23
No menu items!

Maramureș: Casă de schimb valutar jefuită, prejudiciul – 104.000 lei

spot_img
foto: clon.ro
foto: clon.ro

O casă de schimb valutar din municipiului Baia Mare, a fost jefuită de persoane necunoscute, hoții sustrăgând seiful care conținea bani și valută, în valoare totală de 104.000 de lei.

Administratorii casei de schimb valutar au fost audiați de polițiști pentru a stabili un potențial cerc de suspecți, care să conducă la identificarea făptașilor.

„Atacul casei de schimb valutar, din care au fost sustrasă suma de 104.000 de lei, a fost întreprins în noaptea de vineri spre sâmbătă. Poliția a demarat cercetările și încearcă stabilirea unui cerc de suspecți. Casa de schimb valutar atacată e situată în zona centrală a municipiului Baia Mare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș, Dumitrița Rus.

Potrivit unui comunicat de presa al IPJ Maramureș,  în perioada 04 octombrie, ora 17.00 — 05 octombrie, ora 08.30, persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o casă de schimb valutar din Baia Mare, sustrăgând din interioriul acesteia un seif metalic în care se aflau lei și valută.

Prejudiciul cauzat este de 104.000 de lei. Polițiștii au demarat activitățile de cercetare și investigare, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului, menționează sursa citată.

Lucian Mera