0.7 C
București
miercuri, 19 ianuarie 2022 - 3:14
No menu items!

Manichiura sezonului rece 2013-2014. Tendințe

spot_img

 unghii

Sezonul rece 2013-2014 propune nuanţe pământii,culori metalice de argintiu şi auriu, albastru şi verde smarald, indigo, roşu burgundi, violet, arămiu şi, bineînţeles, contrastele de alb şi negru.

Tendințele sezonului aduc cele mai îndrăznețe modele, cărora nicio femeie nu le poate rezista. Optează deci pentru unghiile cu motive, reproducând pe unghii modelele tale preferate (motive tribale, buline, carouri, flori).

 La mare căutare sezonul acesta vor fi lacurile glitter. Manichiurile de iarnă trebuie să fie 100% glitter cu paiete care te vor face să strălucesti. Simple sau cu efect 3D, lacurile glitter vor trebui să se găsească pe toate unghiile pentru un rezultat glamour.

Noul sezon pune mare accent pe culorile închise, în special pe negru intens, pe maro, pe cărămiziu, pe verde kaki sau roșu închis. Însă, dacă vrei un look delicat, alege nuanțe calde de bej sau roz pal, ori alege roșu aprins.

Lacurile în nuanțe de portocaliu sau roz se întorc pe unghii și sunt cele care vor da tonul. Verdele smarald este culoarea anului 2013, deci nu ezita să o porți și pe unghii.

 Pentru un efect sofisticat, alege lacurile bronz (Irizate, silver sau metal), iar unghiile tale vor străluci într-un mod unic și modern.

 Dacă vrei să mergi la sigur, optează pentru nuanțele de bordo și de roșu electric.

C.A.