32.8 C
București
duminică, 7 august 2022 - 18:19
No menu items!

Manelistul Florin Salam a „cântat” la Tribunalul București. GALERIE FOTO

spot_img

Manelistul Florin Salam, pe numele său adevărat Florin Stoian, a fost, vineri, la Tribunalul București pentru a da declarații judecătorilor într-un dosar în care și colegul său de breaslă, Adrian Simionescu, alias Adi Minune, este judecat pentru favorizarea infractorului și mărturie mincinoasă.

Faptele au fost comise într-un dosar în care fiul lui Ion Balint, zis Nuțu Cămătaru, a fost cercetat și condamnat pentru tentativă de omor. Este vorba despre un incident care a avut loc în toamna anului 2010, în localul Million Dolars din Capitală. Mario Balint a intrat în conflict cu unul dintre bodyguarzi, Marian Naca, de 41 de ani, care l-ar fi incomodat pe fiul lui Cămătaru să vorbească cu câteva fete. În timpul conflictului, Mario Balint l-a înjunghiat pe Naca, acesta fiind internat de urgență la Spitalul Floreasca, în stare foarte gravă.

Pentru a-l proteja pe Mario Balint, atât Adi Minune, cât şi Florin Salam au declarat anchetatorilor, la început, că nu au văzut ce s-a întâmplat în acea seară. Abia după ce au fost puşi sub acuzare pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului, maneliştii şi-au schimbat declaraţiile.

Andrei Tudor

FOTO Liviu Untaru