Mandatul președintelui CJ Argeș, Constantin Nicolescu, a încetat luni. Prefectul de Argeș a emis un ordin în acest sens

Constantin_Nicolescu_pitesteanul.ro

Prefectul de Argeş, Constantin Soare, a semnat, luni, ordinul privind încetarea mandatului preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu (PSD), după ce acesta a pierdut definitiv procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), care constatase că se află în conflict de interese.

Prefectul județului Argeș a precizat că a transmis acest ordin către Consiliul Judeţean Argeş şi a înştiinţat ANI cu privire la această decizie.

Prefectura Argeş a primit, săptămâna trecută, comunicarea oficială din partea ANI cu privire la rămânerea definitivă a Raportului de evaluare prin care s-a constatat încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese de către preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. În urma primirii acestui document, Prefectura a început procedurile pentru constatarea încetării mandatului lui Nicolescu.

Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a pierdut procesul cu ANI, pe 11 februarie, când magistrații Curții Supreme au admis irevocabil recursul faţă de anularea raportului prin care s-a constatat un conflict de interese în cazul acestuia.

R.D.

NICIUN COMENTARIU