9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 13:07
No menu items!

Managerul privat al TAROM, Christian Heinzmann, a fost demis

spot_img

christian-heinzmann

Managerul privat al TAROM, Christian Heinzmann, a fost înlocuit, la sfârșitul săptămânii trecute, cu directorul de marketing al companiei Silvia Columb.

Surse din Ministerul Transporturilor au explicat, luni, pentru Sursa Zilei membrii Consiliului de Administrație (CA) al TAROM au hotărât să nu-i prelungească lui Christian Heinzmann mandatul de director executiv al companiei.

Mandatul lui Christian Heinzmann expiră la data de 19 noiembrie, după ce, la începutul acestui an, i-a fost redus la 12 luni. Silvia Columb este interimar până la selectarea noului CEO al companiei TAROM. Christian Heinzmann a fost demis pentru că nu a prezentat un plan de restructurare și s-a opus planului de achiziție a unor aeronave de către Consiliul de Administrație. Mai mult,  Christian Heinzmann s-a opus și programului de privatizare a serviciului de întreținere a aeronavelor. La data de 19 noiembrie expiră și mandatul directorului financiar, Michael Moriaty. Acesta a fost numit în funcția de director financiar de către  Christian Heinzmann.

reprezentant Ministerul Transporturilor

Alexandru Maghiar