4.4 C
București
marți, 2 martie 2021 - 9:53

Managerul de la Marius Nasta avertizează asupra administrării de Ivermectină

Dr. Beatrice Mahler a spus la România TV că nu ar prescrie Ivermectină pacienţilor cu COVID-19, avertizând că „poate avea efecte adverse severe”.

„Acest medicament este administrat extern si la om, dar una este sa il dai pe tegument si alta este administrarea orala. Eu nu as prescrie unui pacient acest medicament, pentru ca poate avea efecte adverse grave.”, a adăugat Mahler.

Invitat în aceeaşi emisiune, medicul Octavian Jurma a confirmat spusele doctorului Mahler.

„Eu nu sunt medic clinician, dar sunt de acord cu doamna doctor Mahler. In primul rand, grija fata de om este mult mai mare fata de cea pentru oameni, deci gradul de rigurozitate nu se compara. Una este ca un om sa faca reactii adverse severe si alta este la un animal.”, a declarat Jurma.

„Din fericire exista vaccinuri, dar se intampla si cand lanseaza Apple un produs nou sa nu se produca din prima cata cerere e. Toate persoanele care pot fi vaccinate, vor fi vaccinate. Ma bucura sa vad saturatia, chiar daca la inceput nu reuseam sa vaccinam 30.000 pe zi. Imi place ca exista cerere.

Mai in gluma, suntem in Romania, abia cand ceva nu se gaseste devine valoros. Nu cred ca va crea mari probleme faptul ca s-a amanat, oamenii sunt intelegatori daca se comunica bine. Nu aveam de unde sti, e prima data cand se intampla asa ceva. Chiar daca sunt in general critic cu deciziile autoritatilor.”, a mai spus Octavian Jurma, cu privire la lipsa dozelor de vaccin, care a dus la decalarea cu 10 zile a campaniei de vaccinare.