3 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 6:08

Mama unui tânăr mort în incendiul din Colectiv a fost jefuită în spital. Femeia îşi cere telefonul înapoi

spot_img

Mama unuia dintre tinerii care au murit în  spital, în urma incendiului din clubul Colectiva rămas fără telefonul mobil, în care avea poze cu fiul ei.

Femeia spune că a fost jefuită chiar într-unul dintre saloanele Spitalului Bagdasar Arseni din Capitală şi face un apel disperat către hoţi. Ea vrea să îşi recupereze aparatul mobil, în care avea salvate poze cu fiul ei, Alex.

Din păcate mai există asemenea oameni!
In noaptea de 20 spre 21 mi-a fost furat telefonul din salonul 10, etaj 9 – spitalul Baltazar Arsenie, unde o supravegheam pe Raluca care este în continuare internată în urma incendiului de la Colectiv. Stiu, eu sunt vinovată că am făcut imprudența să mă întind pe o targă, la 2 m de ușa salonului, să mă odihnesc 3-4 ore. Din păcate, “omul de bine”, a intrat in timpul nopții în salon și a sustras telefonul. Aparatul în sine nu mai este la modă, dar ce poze și filmulețe conținea îl face inestimabil. Acolo aveam poze cu Alex’ și Duț pe care nu le-am descărcat. Fac apel la voi să distribuiți acest mesaj și, totodată, fac apel la persoana care a făcut această faptă să nu distrugă aparatul și să găsească o modalitate de a-mi parveni telefonul.

mama lui Alex, postare pe facebook

Alexandru Paul Georgescu, chitarist, a fost în clubul Colectiv, la concertul trupei Goodbye to Gravity, alături de mai mulţi prieteni, dar şi de iubita sa, Raluca. Alex nu a supravieţuit incendiului, dar Raluca, iubita sa de 23 de ani, a fost internată  în Spitalul Bagdasar Arseni şi se află sub tratament de mai bine de o lună şi jumătate. Luminiţa Georgescu, mama lui Alex, merge zilnic să o vadă pe Raluca.