3.9 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 12:45
No menu items!

Mama Luizei, după întâlnirea cu consilierul prezidențial: “Speram să vorbesc cu președintele de la om la om.”

spot_img

Mai bine de o oră și jumătate a durat întâlnirea dela palatul Cotroceni între Monica Melencu, mama Luizei Melencu și consilierul prezidențial.

Mama Luizei Melencu a declarat la ieșire că a plâns în timpul discuției cu consilierul prezidențial fiind extrem de afectată de detaliile privind dispariția fiicei ei.

Monica Melencu a primit asigurări de la Administrația Prezidențială că va fi ajutată, dar a fost dezamăgită că nu a fost primită direct de președintele Klaus Iohannis.

„Nu am primit detalii noi. Am discutat despre caz. Am zis ce ni s-a întâmplat, că totul a plecat cu stângul în această anchetă.

Mi s-a spus că vom fi cu siguranță ajutați”a precizat Monica Melencu.

“Nu știu de ce nu m-a primit președintele Iohannis, speram să discut cu dumnealui ca de la om la om”, a mai spus Monica Melencu

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, susține că nu sunt probe cu privire la moartea fiicei sale și a sugerat în cadrul întâlnirii cu consilierul prezidențial ca atât Luiza cât și Alexandra Măceșanu să fie căutate prin Interpol.

Avocata Carmen Obârșanu i-a cerut consilierului prezidențial ca

Administrația Prezidențială să solicite Parchetului să îndrepte ancheta și în direcția traficului de persoane și a obținut promisiuni în acest sens.

„Domnul consilier a fost surprins la fel ca și noi de ce cererile de probațiune formulate de colegul meu au fost respinse atât de ostentativ, de răuvoitor, de către organele de anchetă, de ce nu s-au administrat probele, de ce nu s-a făcut în atâtea luni o cercetare fructuoasă de găsire a fetelor”.

Totuși avocata familiei Melencu s-a declarat nemulțumită de întâlnire și l-a acuzat pe președinte de dezinteres.

„Până la urmă i-am bătut și obrazul domnului președinte că dovedește atâta dezinteres față de găsirea cetățenilor români dispăruți. Concluzia întâlnirii: zero barat. Singurul lucru pe care ar putea să-l facă domnul Iohannis ca să-și repare imaginea ar fi să ceară lămuriri de la DIICOT, a declarat Obârșanu potrivit libertatea.ro