Mama lui Cristian David, urmărită penal de DNA

david_cristian

Mama lui Cristian David, până miercuri ministru delegat pentru românii de pretutindeni, a fost pusă sub acuzare de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru uz de fals și fals în înscrisuri oficiale.

DNA a precizat, miercuri, într-un comunicat de presă că “există date şi probe din care rezultă indicii rezonabile potrivit cărora suspecta Dumitrescu Georgiana (mama lui Cristian David – n.r.) a acceptat încheierea unui antecontract de vânzare – cumpărare a unui imobil situat în oraşul Azuga, iar ulterior, a unui contract de vânzare – cumpărare încheiat în formă autentică la data de 30 august 2013, ambele cu conţinut nereal şi destinate folosirii, de către fiul său David Cristian, cu titlu de documente justificative în procedura de evaluare a averii sale, aflată pe rolul ANI, cu consecinţa exonerării acestuia de răspundere patrimonială”.

La data de 26 februarie 2014, suspectei i s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect în conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedură penală. În cauză se efectuează urmărirea penală şi faţă de alte persoane.

Direcția Națională Anticorupție

comunicat de presă

Raluca Dan

NICIUN COMENTARIU