5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 15:38
No menu items!

Mama Alexandrei, prima apariție publică: ” Eu simt că trăiește!”

spot_img

Mama Alexandrei Măceșanu, Teodora, a apărut pentru prima oară în ultima lună de la dispariția fetei.  Într-un mesaj video transmis prin intermediul paginii de facebook al lui Alexandru Cumpănașu, Teodora Măceșanu spune că are speranțe mari că Alexandra este în viață și lansează un apel către toți românii care ar putea da informații despre ea să nu ezite.  

“Eu simt că trăiește. Ea este o fată puternică. Cum a avut curaj la 112 și nu s-a făcut nimic pentru a fi salvată, sper ca ea singură să scape, dacă poliția nu face nimic, deocamdată. Sper din toată inima ca lumea care poate da informații că a văzut-o, îi rugam din suflet. Dar fără păcăleli, fără… Să ne ajute, să o găsim. Să se întoarcă înapoi acasă.

Mă uit la pozele alea înainte de a fi răpită, la botez, la majorat unde a fost, era plină de viață. Este… Oriunde ar fi Alexandra, vreau să știi că noi o iubim și o așteptăm acasă.

Sper ca autoritățile, măcar de data asta, să-și facă datoria și să încerce s-o găsească. E foarte greu. Pe zi ce trece, e foarte greu.

Trec prin cameră, parcă o văd acolo. Mă aștept să strig la ea. Sper ca Dumnezeu să-i dea putere, unde este.

Și dacă o fi să fie moartă în butoiul acela, sper ca toți cei care au greșit să plătească. Ne vom luta ca toți cei care au greșit, să plătească”, a spus Teodora, mama Alexandrei.

Vezi video aici: https://www.facebook.com/presedintecnmr/videos/1285801761581506/

sursa: Alexandru Cumpănașu via Facebook