-2.3 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 21:53
No menu items!

Mall-ul Park Lake, evacuat de urgență după o amenințare cu bombă

spot_img

Mall-ul Park Lake, din sectorul 3 al Capitalei, a fost evacuat miercuri de urgență, după o amenințare cu bombă, trimisă pe e-mailul Poliției Capitalei.

Poliția a primit o informare de pe o adresă de e-mail cu privire la faptul că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake.

La fața locului s-a deplasat Detașamentul Pirotehnic din cadrul SIIAS.

Procedura a impus evacuarea centrului comercial, pentru efectuarea de verificări, astfel că sute de oameni, angajați și vizitatori, au fost dați afară de pirotehniști.

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Române, a declarat că polițiștii și pirotehniștii se află la fața locului pentru a evacua toate persoanele din interior. De asemenea, specialiștii caută în spațiile mall-ului un posibil dispozitiv explozibil anunțat prin intermediul unui e-mail.

Printre suspecți s-ar afla foști angajați ai firmei de pază care au fost concediați, însă informația nu a fost confirmată oficial.

“Polițiștii se află în intersecțiile din jurul zonei în care se află mall-ul pentru a devia traficul”, a mai precizat Ghebaur.