29.6 C
București
sâmbătă, 31 iulie 2021 - 21:56

Make-up artistul din spatele imaginii perfecte a mireselor din showbiz

spot_img

În cea mai importantă zi a unei femei, în ziua nunții, alături de rochia de mireasă este esențial un machiaj perfect. De această părere au fost și Gabriela Firea, Andreea Berecleanu sau Anca Rusu, care s-au lăsat pe mâna aceleiași persoane: Georgiana Gheară. Cu ajutorul ei, miresele autohtone au arătat impecabil în marea zi, dezvăluie libertatea.ro

Gabriela Firea, Andreea Berecleanu, Anca Rusu, Oana Stancu, Ela Crăciun sau Anamaria Stancu s-au lăsat pe mâna Georgianei pentru a le realiza un machiaj perfect în cea mai importantă zi din viața lor, ziua în care au îmbrăcat rochia albă de mireasă și au cerut un machiaj impecabil. Și au fost mulțumite de rezultat, drept dovadă că Georgiana este profesor de make-up la Intact Media Academy, școală la care multe dintre vedetele amintite mai sus au pășit cel puțin o dată, fie în calitate de profesor, fie ca invitat, fie doar ca susținător al proiectului.

Machiaj adaptat celor trei ținute ale Gabrielei Firea

Potrivit jurnaliștilor de la “Libertatea”, în 2011, Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, și-a dorit ca la nunta cu Florian Pandele să schimbe mai multe rochii. La ceremonie, Gabriela a a purtat o rochie cu trenă care a costat la vremea respectivă 2.000 de euro, la miezul nopții a schimbat-o cu o alta, de 1.500 de euro, iar spre dimineață cu una lila. Chiar dacă a avut 3 rochii, Georgiana Gheară, make-up artistul, a adaptat stilul de machiaj astfel încât să se potrivească cu fiecare dintre ele.

Andreea Berecleanu a strălucit cu autorul Georgianei

Chiar dacă nu era la primul mariaj, Andreea Berecleanu a fost de-a dreptul superbă la nunta cu medicul estetician Constantin Stan. Prezentatoarea TV arată impecabil, dar make-up artistul a ajutat-o să strălucească în ziua nunții.

Același make-up artist pentru Oana Stancu

În 2015, jurnalista de investigații de la Antena 3 și-a unit destinele cu tatăl fiicei sale, politicianul Daniel Zamfir. Și de această dată, la imaginea miresei a lucrat același make-up artist – Georgiana Gheară.  Oana a ales să amâne puțin nunta, făcând pasul abia după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Maria Victoria.

Anca Rusu, nuntă cu suprize

În urmă cu aproape 5 ani,  Anca Rusu avea parte de supriza vieții ei. Ștefan Lungu, bărbatul de care a divorțat între timp, a aranjat în Italia, la Toscana, o ședință foto falsă. După ce a adus fotografi, rochii de mireasă, pantofi, pe make-up artistul Georgiana Gheară și hair stilist, Ștefan a pus la cale și cerea în căsătorie.

Ela Crăciun s-a măritat în secret

Anul trecut, după 10 ani de căsătorie, Ela Crăciun a decis să facă și cununia religioasă și să îmbrace rochia de mireasă. De nunta prezentatoarei TV au știut doar 20 de persoane. Vedeta și-a dorit mare discreție și a organizat marele eveniment pe malul mării, în Bulgaria. Și ea a strălucit tot cu ajutorul Georgianei. 

R.D.

foto: libertatea.ro