30.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 21:28
No menu items!

Maia Morgenstern are COVID: „Nu vreau să devin o povară!”

spot_img

Maia Morgenstern a anunțat luni, 8 noiembrie, că are test pozitiv la coronavirus. Actrița a precizat că a respectat toate regulile impuse, s-a protejat de boală și a făcut zeci de teste în ultima perioadă, deoarece este expusă la riscuri, prin natura profesiei.

Maia Morgenstern a scris pe Facebook că a anulat spectacolele din perioada următoare, s-a prezentat la medic, iar acum urmează cu strictețe tratamentul prescris.

„Nu vreau să devin o povară!

Și mai ales să acționez în consecință. Am grijă de mine. În toate felurile: de trupul meu, de mintea mea, de sufletul meu. Am grijă permanentă.

În toată această perioadă am respectat toate regulile impuse, am urmat sfaturile specialiștilor de a mă proteja de boală, prin toate mijloacele cunoscute. Fără fanfaronadă, fără propagandă, fără surle și trâmbițe, fără a jigni sau agresa pe nimeni.

Tot în această perioadă am făcut zeci și zeci de teste. Mai ales în ultimele 2-3 luni.

Și a fost așa:

M-am testat alaltăieri, negativ. M-am testat ieri, negativ. M-am testat și astăzi (pentru că urma să am spectacol): POZITIV.

Evident, am anulat totul. Evident, m-am prezentat la medic din primul moment.

Nu vreau să devin o povară: cred că am evitat o tragedie. Aș fi putut infecta la rândul meu alți și alți colegi, parteneri de scenă, de muncă.

Evident, am urmat cu sfințenie tratamentul prescris.

E modul meu de a incerca să scutesc oamenii din jurul meu de povara și spectacolul cumplit al unei forme grave de boală.

Felul meu de a spune: mulțumesc, domnilor și doamnelor doctor, asistente și asistenți, personal medical.

Prețuiesc enorm efortul vostru!

Nu vreau să fiu o povară!”,a scris Maia Morgenstern.