12.2 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 15:19
No menu items!

Mai multe locuinţe dintr-un bloc din Focşani, afectate de o explozie produsă într-o garsonieră

spot_img

foto: jurnalul.ro
foto: jurnalul.ro

Mai multe locuinţe dintr-un bloc din Focşani au fost afectate de o explozie care s-a produs sâmbătă dimineaţă într-o garsonieră de la parterul imobilului, primele informaţii indicând că deflagraţia a fost cauzată de o butelie defectă.

Explozia a avut loc sâmbătă, în jurul orei 6.00, într-o garsonieră de la parterul unui bloc situat pe strada Revoluţiei, în cartierul Sud din Focşani, transmite Mediafax.

Proprietarul garsonierei ar fi schimbat butelia, vineri seară, iar sâmbătă dimineaţă, când a aprins lumina pentru a pleca la serviciu, din cauza acumulărilor de gaze s-a produs explozia.

Bărbatul a suferit arsuri la faţă şi pe corp, fiind preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi dus la spital.

“Din primele verificări a rezultat că explozia s-a produs ca urmare a unei acumulări de caz. Aceasta nu a fost urmată de incendiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, locotenent Cristina Duţă.

La locul exploziei a ajuns, pe lângă pompieri, jandarmi, poliţişti, angajaţi ai companiei de gaz şi primarul municipiului Focşani, Decebal Bacinschi.

El a spus că în urma deflagraţiei au suferit avarii 12 locuinţe, dar că structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată.

A.V.