15.2 C
București
vineri, 30 septembrie 2022 - 9:37
No menu items!

Mai multe fragmente dintr-un corp uman au căzut din cer în Arabia Saudită

spot_img

 avion

Mai multe fragmente dintr-un corp uman au căzut duminică într-o intersecţie din oraşul Jeddah din Arabia Saudită, oamenii legii presupunând că este vorba despre rămăşiţele unei persoane care ar fi rămas în compartimentul destinat trenului de aterizare al unui avion, scrie huffingtonpost.com.

„Poliţia a primit un telefon la ora 2:30 dimineaţa de la un martor care a anunţat faptul că rămăşiţele umane au căzut într-o intersecţie din cartierul Mushrefa”, a precizat Nawaf bin Naser al-Bouq, purtătorul de cuvânt al administraţiei locale din Jeddah, citat de huffingtonpost.com, care a adăugat că primele informaţii arată că este vorba despre o persoană care se afla în compartimentul trenului de aterizare al unui avion care a trecut pe deasupra oraşului.

 În încercarea disperată de a trece graniţa unii oameni profită de securitatea deficitară din anumite aeroporturi, ajung pe pista de decolare şi urcă pe trenul de aterizare al avionului. Majoritatea mor îngheţaţi odată ce avionul se ridică, însă unui supravieţuiesc.

În 2010, pe un aeroport din Arabia Saudită un bărbat a fost descoperit mort pe trenul de aterizare al unui avion ce venea din Liban, iar în 2012, trupul unui bărbat orginar din Mozambic care s-a urcat în compartimentul trenului de aterizare al unui avion a căzut pe un bulevard dintr-un cartier londonez, scrie bbc.co.uk.

C.A.