13.8 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021 - 21:10

Mai mulţi copaci au căzut, iar panouri publicitare au fost smulse de vânt, în Piteşti şi Mioveni

spot_img

furtuna-Bucuresti_SZ-8

Mai mulţi copaci au căzut, în timp ce panouri publicitare au fost smulse de vânt în Piteşti şi Mioveni (judeţul Argeş), fiind avariate trei maşini, precum şi fire de energie electrică.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure, vântul puternic a provocat pagube în cartiere din municipiul Piteşti, dar şi în oraşul Mioveni, unde mai mulţi copaci au fost doborâţi de rafale, iar panouri publicitare au fost smulse.

Astfel, în Piteşti, în cartierul Depozitelor, un copac a căzut peste firele de curent electric, iar în zona Calea Bascovului mai multe crengi smulse de vânt au căzut peste două autoturisme, avariindu-le. De asemenea, în cartierul Prundu un brad s-a înclinat din cauza vântului puternic, iar în cartierele Războieni şi Trivale mai multe panouri publicitare au căzut.

Şi în oraşul Mioveni vântul puternic a provocat pagube. Mai multe panouri publicitare au fost smulse de vânt, iar ramele metalice ale unuia dintre aceste panouri au căzut peste un autoturism, avariindu-l.

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ale Serviciului Public de Patrimoniu Piteşti, dar şi poliţişti de la Poliţia Locală au intervenit în zonele afectate.