14.6 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 16:44

Mai mulţi bucureşteni au ajuns la spital în noaptea de Înviere

spot_img

Nu mai puţin de 195 de persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor, în Capitală şi în judeţul Ilfov, au precizat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă

ambulanta

Un număr de 12 intervenţii au avut loc în noaptea de Înviere, persoanele care au avut nevoie de îngrijiri acuzând stări de leşin. De altfel, patru dintre acestea au fost transportate la spital, au anunţat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Potrivit oficialilor ISU, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au fost semnalate 216 incidente. Un număr de 195 dintre acestea au fost situaţii în care a fost necesară acordarea primului-ajutor. În cazul celorlalte intervenţii a fost vorba de evenimente publice.

Şase incendii s-au produs în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, niciunul dintre acestea nefiind însă provocat de lumânările aprinse.

Reprezentanţii ISU au precizat că, în acelaşi interval, au fost şi trei deplasări la care nu a fost necesară intervenţia, precum şi o alarmă falsă.

R.D.