14.7 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 3:03

Madonna a devenit imaginea casei Versace, pentru a patra oară

spot_img

Artista americană a înlocuit-o pe Lady Gaga

 madonna-versace

Casa de modă Versace a anunţat, joi, că a ales-o pe cântăreaţa în vârstă de 56 de ani, pentru a patra oară din 1995 şi până în prezent, drept imaginea sa oficială, pentru campania de promovare a colecţiei primăvară-vară 2015, informează AFP.

Artista americană a înlocuit-o astfel pe Lady Gaga, imaginea oficială a casei de modă italiene a sezonului primăvară-vară din acest an.

Fotografiile cu vedeta americană, realizate de Mert Alas şi Marcus Piggott, captează “determinarea şi influenţa atemporală pe care le are Madonna”, se afirmă în comunicatul oficial emis de casa Versace.

Madonna este una dintre cele mai mari legende ale brandului Versace. Sunt încântată că buna mea prietenă, care este în acelaşi timp cea mai percutantă şi mai influentă artistă din lume, a fost aleasă în calitate de imagine oficială a casei Versace în acest an

Donatella Versace,

Creatoare de modă

Considerată “una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi “Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume.