Machiajul pe care îl poți purta chiar și atunci când dormi: Fondul de ten care rezistă 25 de ore și mascara care durează 3 zile

 face-makeup-ideas

Karen Franklin dezvăluie că în fiecare dimineață la ora 6 obișnuia să se trezească pentru a se machia vreme de o oră, înainte ca soțul ei să o poată vedea așa cum arată în mod natural, potrivit Daily Mail.

Complexată de petele de pe ten, obrajii roșii si venele vizibile, femeia în vârstă de 41 de ani mărturisește că soțul ei, cu care este căsătorită de 9 ani, nu a văzut-o aproape niciodata fără machiaj.

Pentru a-și ușura rutina zilnică, Karen a decis să facă un experiment, folosindu-se de cele mai noi produse cosmetice care promit să reziste peste noapte. Deși nu este indicat să dormi fără să te demachiezi, produsele respective promit să regenereze tenul pe parcursul nopții și astfel să îmbunătățească aspectul pielii, adresându-se în special femeilor ocupate, care lucrează până târziu, călătoresc mult sau petrec des.

machiaj rezistent - Karen Franklin

FOND DE TEN – Stay Time Foundation

Fondul de ten Stay Time Foundation promite să ofere un ten neted și lipsit de imperfecțiuni, efectul durând 25 de ore. Karen, după un somn de șapte ore, spune că produsul oferă un aspect lipsit de naturalețe tenului. Mai mult decât atât, a doua zi a descoperit o urmă de machiaj pe pernă și a constatat ca tenul i s-a îngrășat peste noapte.

ANTICEARCĂN – Susan Posnick Color Correct Concealer

Ceea ce recomandă anticearcănul Susan Posnick Color Correct Concealer sunt calitățile sale de a menține luminozitatea, de fi durabil, cremos, fără să facă cute. Karen afirmă că anticearcănul (format dintr-un capăt care ascunde și altul care evidențiază)nu a trecut testul somnului, durabiliatea sa fiind de scurtă durată. În plus, la trezire Karen a observat că sub ochi i se adunaseră foarte multe riduri, iar o parte din anticearcăn s-a șters.

PUDRA – Bare Minerals Pure Transformation Night Treatment

Karen a folosit pudra Bare Minerals Pure Transformation Night Treatment, un produs care își propune ca de-a lungul serii să hrănească pielea, oferindu-i astfel utilizatoarei un ten strălucitor în dimineața următoare. Pielea, spune Karen, a fost îmbrăcată într-un strat fin de produs, care a rezistat până a doua zi și a micșorat într-adevăr porii. Din nou însă, pudra a lăsat urme pe pernă.

FARD DE OCHI – L’Oreal Infallible eye shadows

Karen a ales pentru machiajul ochilor fardul L’Oreal Infallible eye shadows fiind convinsă de durabilitatea de 24 de ore a fardului și rezistența la apă, clipit și atingere. Ea susține că fardul nu s-a strâns în cute inestetice pe pleoape și nici nu s-a luat.

EYELINER – Seventeen Tattoo Me Eyeliner

Pentru conturul ochilor, Karen a folosit Seventeen Tattoo Me Eyeliner. Într-o formulă lichidă, semi-permanentă, produsul promite să reziste 48 de ore. În fapt, a doua zi dermatograful dispăruse din colțul ochilor și îi provocase o senzație de arsură.

MASCARA – Max Factor Lashfinity 3 Day Mascara

După ce a citit că după numai o aplicare produsul va rezista 3 zile pe gene, Karen a ales Max Factor Lashfinity 3 Day Mascara. Deși producătorii au precizat că există o mică posibilitate ca mascara să se întindă puțin, ei susțin că după curățarea excesului, machiajul va arăta ca proaspăt aplicat. Karen spune că mascara nu a format guguloaie și nici nu s-a șters după 7 ore de somn, însă intensitatea culorii s-a pierdut.

RUJ LipSense lipcolor

Karen a ales LipSense lipcolor pentru colorarea buzelor, despre care se susține că produsul rezistă până la 18 ore. Rezistent la apă, sărut și oricare alt element care ar putea șterge pigmentul, rujul a primit un punct în plus pentru faptul că a hidratat instant buzele. După aplicarea celor trei straturi, machiajul nu a părut greu și a rezistat peste noapte, fără să se șteargă pe pernă.

Karen afirmă că soțul ei a observat diferența dintre machiajul cu o noapte înainte, având în vedere că era mai greoi decât în mod obișnuit. Schimbarea reală a fost însă dimineață, când ea avea un ochi pătat, dar rujul și fonul de ten abia erau atinse. Karen ar mai da o șansă produselor.

C.A.

NICIUN COMENTARIU