6.1 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 11:44
No menu items!

Mașină zdrobită de un tren. La volan, finul lui Becali FOTO

spot_img

Un om a murit într-un accident feroviar produs în zona Pipera de la intrarea în București miercuri dimineață.
Tragedia s-a petrecut în zona străzii Petricani, iar la volan se afla finul lui Gigi Becali, Nae Niculae, patron al echipei de fotbal din Ștefănești. Șoferul autoturismului a decedat în urma impactului.

Echipele de intervenție ale ISU București au ajuns la fața locului pentru a scoate mașina de pe calea ferată. Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU a declarat că autoturismul a fost distrus în proporţie de 90%. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată.

Trenul circula cu 80 km/ oră pe traseul București-Constanța și, în zona accidentului, există mai multe semnale și două bariere care îi avertizează pe șoferi, dar și semnale luminoase, pe care Niculae le-a ignorat. Potrivit primelor informaţii, el s-ar fi grăbit să treacă și a depăşit o coloană de maşini oprite la barieră și, conform mecanicului Viorel Iordache, ar fi pătruns printre bariere.

Se spune despre el că era un adevărat rege al imobiliarelor în Ilfov. A reușit să piardă, într-o noapte, la jocuri de table cu Gigi Becali, un teren evaluat la 10 milioane de euro. Cu toate acestea, averea sa a continuat să crească. Fost consilier județean, prieten vechi al social-democratului Sergiu Sechelariu, Nae Niculae a fost și consilier județean în Ilfov. Este și nașul de cununie al celebrului cântăreț de manele Adi Minune.