1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 12:20
No menu items!

Maşina în care a murit Paul Walker era în bună stare de funcţionare

spot_img

 Paul-Walker car accident

Automobilul Porsche GT Carrera în care se afla actorul Paul Walker în timpul accidentului mortal din 30 noiembrie nu prezenta probleme tehnice, conform unui oficial din interiorul anchetei, informează accesshollywood.com.

Totodată, experţii care s-au ocupat cu ancheta privind cauzele accidentului în care Paul Walker şi prietenul acestuia, Roger Rodas, aflat la volan, şi-au pierdut viaţa, au exclus starea şoselei şi alte condiţii legate de aceasta.

“Avem în vedere viteza, numai viteza”, a afirmat un oficial din interiorul anchetei.

Investigatorii care anchetează accidentul, de la Departamentul de poliţie din Los Angeles, au calculat viteza estimată a maşinii în momentul impactului, însă nu vor face publice aceste informaţii până când inginerii firmei Porsche nu se vor deplasa, luna viitoare, în California pentru a verifica datele păstrate în computerul de bord al maşinii.

Deşi maşina a explodat şi a luat foc după impact, datele din computerul de bord s-au păstrat şi pot oferi informaţii despre viteza cu care conducea Roger Rodas când s-a produs accidentul.

Oficialul a precizat, de asemenea, că, înainte de a se lovi de un stâlp, automobilul Porsche a luat o curbă în zona unui parc industrial aflat la aproximativ 48 de kilometri de centrul oraşului Los Angeles.

“Trecuseră deja de curbă, când au pierdut controlul”, a declarat acesta.

Paul Walker şi Roger Rodas au murit pe 30 noiembrie, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact.

 C.A.