10.6 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 21:16

Mărturii incendiare ale unui ofițer SRI activ despre poliția politică la nivel înalt UPDATE

spot_img

SRI și manipularea presei prin presă CITEȘTE DOCUMENTUL

UPDATE 24.01.2013 – 14:00

Televiziunea care s-a arătat interesată de acest subiect și-a retras intenția de a mai realiza emisiunea, tocmai pentru că documentul a apărut, în presă, cu ajutorul SRI, însă acesta va fi analizat, împreună cu tot ce s-a întâmplat în ultima săptămână, în această seară, la televiziunea parteneră, Money TV, de la ora 18, unde vor fi invitați specialiști în domeniu.

UPDATE 17.01.2013 – 16:30

Pentru că un important realizator TV de la o celebră televiziune națională și-a manifestat disponibilitatea de a dezbate subiectul privind dezvăluirile ofițerului SRI, informăm pe această cale cititorii, cu scuzele de rigoare, că amânăm publicarea documentului pentru ziua în care se va produce emisiunea, ținând cont de faptul că aceasta trebuie pregătită în cele mai mici amănunte, dar vă asigurăm că este o chestiune de câteva zile.

Sursa Zilei va prezenta în curând mărturiile incendiare ale unui ofițer SRI activ despre poliția politică practicată la nivel înalt în structurile de informații.

În așteptarea instalării Guvernului Ponta 2, deocamdată vă prezentăm o mostră a declarației olografe făcute de ofițerul SRI autorităților competente și îngropate de acestea într-un sertar.

Am ascuns intenționat în declarație pasajele referitoare la autoritățile cărora li s-a adresat ofițerul urmând să o prezentăm integral.

Andi Topală