3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 17:17
No menu items!

Luptătorul K1 Florin Ilie, urmărit de Poliţie după ce a a lovit cu mașina un agent de la Rutieră

spot_img

florin_ilie

Luptătorul K1 Florin Ilie a refuzat să oprească în trafic, miercuri, la semnalele unui echipaj de Poliţie din Timişoara şi a fost urmărit de poliţişti, iar la un moment dat a oprit maşina, a încercat să fugă şi l-a lovit pe unul din agenţi, în final fiind prins în urma intervenţiei trupelor speciale.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat pentru MEDIAFAX că poliţiştii au tras, miercuri, un foc de avertisment pentru prinderea luptătorului K1 Florin Ilie care fugise de agenţii care au vrut să-l oprească în trafic pentru un control de rutină.

“Un echipaj de Poliţie a vrut să îl oprească pe Florin Ilie cu un semnal regulamentar. Acesta nu a oprit, astfel că echipajul a pornit în urmărirea lui. Pe Calea Girocului (cartier situat în sudul municipiului Timişoara – n.r.) cel urmărit a oprit maşina şi a fugit printre blocuri. Unul dintre poliţiştii din echipaj l-a ajuns din urmă, fiind lovit în zona feţei de cel pe care îl urmărea. Colegul a tras un foc de avertizare în aer şi a cerut intervenţia trupelor speciale”, a declarat Bocancea.

Potrivit sursei citate, luptătorul K1 a fost prins, în final, apoi a fost dus la sediul Poliţiei Timiş, unde urmează să fie audiat.

În 2012, Florin Ilie a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Timişoara la trei ani de închisoare cu suspendare şi plata de daune morale de 12.000 de euro, după ce a bătut un bărbat din Timişoara.