5.4 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 23:05
No menu items!

Luptătorul de MMA Ghiță Ignat, implicat în rețeaua de hackeri anchetată de FBI

spot_img

Printre hackerii reținuți de procurorii DIICOT, în cadrul anchetei efectuate împreună cu FBI, se află și un cunoscut luptător de arte marțiale de contact.

Gheorghe Ignat a fost identificat de procurori ca făcând parte din rețeaua de fraude bancare.

În vârstă de 28 de ani, Gheorghe Ignat, alias Ursul Carpatin, are patru victorii din tot atâtea posibile pe reguli de MMA, ultima obţinută în martie la Iaşi, contra austriacului Atilla Ukar, cel care în prealabil îl făcuse KO pe Bob Sapp.El va fi adus la audieri împreună cu alte zeci de persoane.

Ghiță Ignat a fost implicat, în luna mai, într-un grav accident de circulaţie în localitatea sa natală. Pentru a ieşi dintre fiarele contorsionate ale automobilului său, Ignat a fost nevoit să spargă parbrizul cu pumnii.

Maşina în care se aflau Ignat şi fratele său s-a izbit azi-noapte de un copac de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic, încât arboreal a ieşit din rădăcini. Se pare că Ignat, aflat la volanul unei maşini de teren, a încercat să evite un câine aflat pe carosabil.

În ciuda faptului că autoturismul era grav avariat, Ignat a reuşit să iasă singur, asta după ce a spart parbrizul cu pumnii. Ulterior, l-a scos dintre fiare şi pe fratele său.

Ursul Carpatin urma să participe la Gala de Kickbox de la Onești dar este în arestul IPJ Suceava, după ce a fost prins fraudând carduri din Australia.