4.2 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 20:57
No menu items!

Luni se inaugurează cel mai mare salon de tatuaje din țară

spot_img

Cel mai mare salon de tatuaje, care va cuprinde și prima școală de artiști tatuatori din România, se va deschide luni, 20 iunie, eveniment la care va participa Ami James (foto), vedetă internațională din domeniu și proprietar al unui lanț de saloane.

Ami James este invitatul special al Asociației Tattoo&Piercing România, potrivit unui comunicat al organizatorilor. Vedeta își va pune talentul în acțiune cu demonstrații live în arta tatuajului la sediul Next Level Tattoo, situat în cartierul Militari din Capitală.

Școala de tatuaje beneficiază de un spațiu de peste 500 mp, întins pe 4 nivele, cu săli de clasă, magazine de accesorii și echipamente pentru tatuatori, salon de tatuaje, body mod, piercing și recepție.

Primul curs de tatuaje și micropigmentare al școlii este format din 720 ore de teorie îmbinată cu practică, desfășurate pe o perioadă de 8 luni, iar absolvenții examenelor vor obține o diplomă autorizată de Ministerul Învățământului și ANC cu specializarea Tatuator, cod COR 514206.

Ami James este unul dintre cei mai cunoscuți maeștri în arta tatuajului datorită reality show-urilor de televiziune Miami Ink și ulterior NY Ink, difuzate de TLC. Americanul deține propriul lanț internațional de saloane de tatuaj – Love Hate Tattoos, cu filiale atât în SUA cât si în Europa, și este asociat al brandului de haine DeVille.

V.B.