19.3 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 5:09
No menu items!

Luna Plină în Săgetător și joie de vivre

spot_img

Dezideriu

Și am ajuns, iată, la o Lună Plină în Săgetător și momentul în care tendința va fi să căutăm adevărul (care o mai fi și ăla pentru fiecare în parte), pentru că, nu-i așa, ce altceva să și accesăm din energia Săgetătorului. Noțiunea referitoare la adevăr este una filosofică, sper că nu trebuie să deschidem această discuție, dar o să ne referim la noțiunea de ”adevăr propriu și personal”, în măsura în care fiecare poate să identifice așa ceva în viața sa. Nu tot ce este ”adevărat” la nivel general trebuie să fie ”adevărat” și la nivel particular și vice-versa.

Un moment de Lună Plină vine la pachet cu un surplus de energie, ceea ce poate duce, în multe cazuri, la mai puține ore de somn, la o agitație generică, la nopți petrecute altfel decât la somn, ca să nu vă dau idei. În caz că pățiți, e important să nu vă agitați aiurea, nu aveți insomnie, pur și simplu organismul poate să considere că mai are și altceva de făcut. La fel, în caz contrar, dacă dormiți ca lemnele, tot organismul decide ce și cât vrea de la voi. Basically, fiecare organism este diferit și e important să înțelegem că nu poate să funcționeze pe program de robot, nu-i așa?

Altfel, energia este una care invită la diverse forme de aventură, diverse forme de a ieși din zona de confort, de a explora, de a trăi viața cu mai multă pasiune. Din categoria, ”hai să și trăim, nu doar să supraviețuim”. Sigur, Săgetătorii vă pot povesti diverse experiențe despre cum să faci asta și când să te și oprești, pentru că e posibil oricând să exagerezi și cu pofta de viață. Folosesc responsabil noțiunea ”a exagera”, pentru că planeta care patronează Săgetătorul, respectiv Jupiter, se ocupă cu exagerările, printre altele.

Ce puteți face cu energia asta – să ieșiți din rutină, să faceți lucrurile altfel, să vă bucurați mai mult de ce aveți în jurul vostru, în viețile voastre, de oameni, de experiențe, de orice. Un moment de conștientizare, în acest context, ar fi foarte benefic, pentru că acum s-ar putea să fiți mai deschiși către a aprecia acele elemente pe care ajungeți să le considerați ”for granted”. Nu vă acuz de nimic, dar toți ajungem, la un moment dat, să ne pierdem în haosul ăsta de zi cu zi.

În plus, încercați să vă turați motoarele de creativitate și love, pentru că Marte a intrat deja în zodia Leului și Venus mai are puțin și își face și ea intrarea, ceea ce va însemna mai multă pasiune în tot ce ține de love și de creativitate. Pentru artiști – go get it! Pentru toți ceilalți – nu mai fiți nebooni!  

#dezideriu

#mercurretrograd