4.6 C
București
duminică, 3 martie 2024 - 7:37
No menu items!

Luna Plină în Leu și libertatea de a face orice

spot_img

Dezideriu


Ei bine, da, a fost și Luna Plină în Leu, o altă ocazie superbă să văd articolele cu portaluri care se deschid, care se închid, ca niște uși rotative împise de o forță misterioasă care nu se prinde unde este, dar știe sigur că trebuie să continue. Din nou, articole despre forța mistică a Lunii să îți aducă bani și faimă în viață doar pentru că hei, asta ai cerut și cum să nu primești de la forțele Universului tocmai tu, care ai contribuit așa de mult la formarea planetelor, sistemelor solare și galaxiilor?

Ok, destul despre magia internetului. Vă amintesc, orice Lună Plină reprezintă un maxim de energie, deci e posibil ca unii să îl resimtă ca un surplus, în timp ce alții își văd mai departe de viață neștiind de ce dorm mai puțin și ajung să dea vina pe Magneziu sau ceva.

Cum fiecare Lună Plină are nevoie de un loc pentru a își desfășura energiile superbe, de data asta a ales zodia Leului, de unde, cu mândrie și probabil și puțină vanitate poate să radieze către noi toți cât de plini de noi suntem și nu mai avem loc unul de altul că suntem toți importanți și interesanți. Dar vine și cu cadouri, pentru că zodia Leului este asociată cu tot ce ține de creativitate, zodie care patronează energia artiștilor, actorilor, pictorilor și… politicienilor – pentru cei care mai au dubii, discursurile politice trebuie să fie însoțite de această energie. Dacă nu ai un personaj care să știe să anime o mulțime de oameni, discursul poate să aibă valoare istorică și e tot degeaba. Nu îl aude nimeni, nu îl ascultă nimeni.

Altfel, pentru cei care nu accesează arta politică, energia Lunii Pline ne poate arăta că vrem mai mult de la viață, că nu suntem pregătiți să rămânem unde suntem și că nu e nimic greșit în a îți dori să evoluezi. Problema poate interveni când ajungem să confundăm evoluția cu ”mai mult”. Pentru că evoluția presupune și renunțare, nu doar acumulare, că nu suntem Regatul Britanic în 1920.

Luna Plină în Leu poate fi un moment bun să privim cu oarecare sinceritate cine suntem, ce ne motivează, ce ne irită, ce nu ne place la lumea din jur, doar ca să înțelegem că toate acele elemente sunt în ființele proprii și personale. Nu poți să displaci ceva ce nu înțelegi, nu? Nu poți să acuzi prostia celor din jur decât dacă poți să recunoști prostia. Cum poți să recunoști prostia dacă nu ești și tu, la un moment dat, prost?! Ah, că la unii devine constantă și alții învață să tacă, asta e altă poveste.

Aștept să aud schimbările voastre la nivel de carieră, mutări publice și să așteptăm împreună să vedem ce mai fac mai-marii lumii, cei care chiar au putere de decizie. Că și ei trăiesc o Lună Plină o dată pe lună.