7.8 C
București
luni, 4 martie 2024 - 1:16
No menu items!

Luna Plină în Leu și „de ce nu îmi merge bine acum, că nu mai e nimic retrograd?!”

spot_img
  • Dezideriu

Și iată-ne ajunși la o nouă Lună Plină, dar nu chiar orice Lună Plină, ci una specială, cea mai Lună Plină dintre toate, pentru că, evident, este o Lună Plină în Leu. Dacă simțiți că nu aveți stare sau că parcă aveți multă energie haotică în jurul vostru, probabil o parte din încărcătură poate fi atribuită și acestui moment, pentru că Luna Plină face și un aspect tensionat cu Uranus, care oricum are un renume excentric, dar încărcat.

Pentru memoria voastră (dar și a mea), vă supun atenției teoria despre Lună Plină, că de obicei vine la pachet cu multă energie, motiv pentru care e posibil să dormiți ciudat sau să dormiți mai puțin decât credeți că aveți nevoie. Dacă este cazul, nu vă agitați aiurea, mai bine lăsați fizicul să facă ce consideră, nu de puține ori se demonstrează că știe mai bine decât noi ce nevoi are.

De asemenea, legenda spune că este un moment de maximizare a unor eforturi demarate în urmă cu două săptămâni. Altfel spus, ar trebui să începeți să vedeți rezultate după perioada în care (sunt absolut convins că) ați demarat toate rezoluțiile cu care v-ați lăudat de Revelion și pe care le-ați întărit acum două săptămâni. O lună întreagă de la acel moment și uitați-vă-ți acum la voi. Cum sunteți? Normal că bine, că e Lună Plină în Leu, nimeni nu suferă de tristețe în astfel de momente.

În plus, pentru că știu că sunteți fierți pe planete retrograde, vă amintesc că nu mai e nimic retrograd acum și că este din nou vina voastră pentru tot ce faceți și cum reacționați.

În fine, nu aș vrea să închei fără să vă amintesc că „nebunia” pe care o identificați de când „nu mai e nimic retrograd” are mai mare legătură cu perioada de umbră de care v-am tot povestit. Practic, Marte și Mercur încă mai produc efecte din cele mai recente perioade de retrogradare. Dacă sunteți puțin atenți, o să vedeți că sunt efecte din exact zonele menționate – întârzieri, amânări, modificări de ultim moment, tensiuni, certuri, sentimentul că nu se mai termină, că existența este absolut inuti… mă rog, vă descurcați voi, nu trebuie să vă dau eu idei.

Ca de fiecare dată, menționez că planetele retrograde, așa cum sunt ele văzute de aici, sunt un instrument foarte bun pentru a ține în control și pentru a sedimenta treburi delicate. Altfel, când nu mai e nimic retrograd, iată, avem diverse motive de îngrijorare, de la conflicte armate de aproape de graniță, până la elemente economice. Dar nu trebuie să mă credeți pe mine, că nu este vreo amenințare aici, mă gândesc că poate totuși vreți să fiți ceva mai atenți la ce se întâmplă în jur și mai puțin atenți la „când mă mărit și eu, măi, Mercur?”

#pwp #dezideriu #mercurretrograd