22.8 C
București
sâmbătă, 13 august 2022 - 2:26
No menu items!

Luna Plină în Capricorn și de ce insistați să controlați tot

spot_img
  • Dezideriu

Bun, ați trăit azi-noapte faza maximă de Lună Plină în Capricorn, care, în context, mai face și un aspect tensionat cu planeta voastră favorită, Mercur. Da, da, dar ce înseamnă toate astea?

Să le luăm pe rând:

Luna Plină este momentul acela magic când voi nu dormiți și aveți senzația că este ceva în neregulă cu voi, deci cum facem să adormim? Poate puteți să vă puneți problema că organismul uman nu funcționează ca un sistem IT și poate mai există nopți când nu are nevoie de tot somnul programat la nivel general, de minim opt ore. Cu alte cuvinte, nu vă mai agitați așa de tare, există și nopți când organismul uman poate nu vrea să doarmă cât vreți voi, posesori de organism uman.

Apoi, să vorbim despre energia constelației Capricorn care, în context, poate declanșa și genera evenimente și momente care țin mai mult de guverne, corporații, business-urile foarte mari, companiile mamut, fondurile care controlează toate companiile care controlează toți banii și toate resursele și alte asemenea structuri, înțelegeți voi mai bine ideea. Sigur, dacă nu trăiți deja pe Lună, s-ar putea să fiți la curent cu evenimentele și elementele economice care anunță, pare-se, un soi de nouă criză mondială. Inflație, prețuri la benzină, la energie, materie primă, rate bancare, tot ce contează.

La nivel personal însă, s-ar putea să trăiți o perioadă ceva mai practică, în care resursele se concentrează pe elementele sigure, clare, stabile, chiar și la nivel de gândire. Pentru că da, și ideile pot veni cu încărcătura asta, că așa funcționează mintea umană. Dacă nu e în sistem binar, știe una și bună.

Și ca să completăm imaginea, Luna Plină face un aspect tensionat cu Mercur, dar și un aspect mai armonios cu Uranus. Și asta înseamnă că s-ar putea să vă zbateți între simțire și gândire (Luna – simțirea/ Mercur – gândirea) și să vă dați peste cap diverse momente care țin mai mult de cum gestionați dimensiunea emoțională și mai puțin de faptul că lumea e cum e… Nu e despre lume, e despre cum reacționați voi la ce aruncă lumea în voi.

Și ca să nu îl omitem pe Uranus, ce trebuie să rețineți din aspectul ăsta este „think outside the box”. Also, nu mai opuneți atâta rezistență vieții. Nu controlați nimic în mod real.

#pwp #dezideriu #mercurretrograd