17 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 18:58
No menu items!

Lună Nouă în Vărsător și SURPRIZELE MARI

spot_img

Dezideriu

Bună dimineața și pentru că mulți dintre voi nu au întrebat absolut nimic, acum vorbim despre Luna Nouă în Vărsător, care are loc mâine dimineață (marți), undeva în jurul orei 07:00.

Înainte de orice, să ne amintim (pentru că am mai spus și o să mai spun până când ajunge informația peste tot) că Luna Nouă este acel moment al lunii când resursele noastre sunt la un nivel minim, când ne este somn și foame parcă ceva mai mult și când nu ar strica nici ”ceva dulce”, sub forma unui tort. Deodată.

Apoi, să menționăm că această Lună Nouă are loc în constelația Vărsătorului, ceea ce înseamnă că, în următoarele două săptămâni, s-ar putea să împrumutăm caracteristici și trăiri de la vecinii din zodiac ante-numiți. Și pentru că Vărsătorii nu sunt cunoscuți pentru calmul și liniștea din mintea lor, vă invit să vă reglați din nou termostatul cu răbdare, pentru că vom avea nenumărate ocazii să îl folosim.

Altfel, acest moment pare că se concentrează puternic pe energia Vărsătorului, nu doar pentru că acolo are loc momentul de Lună Nouă, dar Luna Nouă face aspect tensionat și cu Uranus, planetă care patronează Vărsătorul (este că e simplu?!), ale cărei cuvinte cheie sunt: tensiune, încărcătură, explozie, revoluție (inclusiv tehnologică, nu trebuie să fie doar balamuc), surpriză. Și încă una din coordonatele frumoase ale lui Uranus – nu știi niciodată dacă vine cu vești bune sau mai puțin bune, dar întotdeauna vine cu vești MARI.

Și peste ele, adăugăm ultimele zile de umbră ale frumoasei Venus (pentru că nu mai este retrogradă, dar efectele mai persistă în perioada de umbră) și ale lui Mercur (care va încheia etapa de retrograda la data de 3 februarie și care va intra, la rându-i, în perioada de umbră).

Dar să privim și partea plină a paharului. Perioada asta ne-a transformat pe toți într-un fel sau altul, la un nivel mai clar sau mai subtil. Și dacă nu am învățat nimic din perioada asta, nicio problemă, lecțiile vor fi mereu acolo la îndemână. Și greșelile asemenea. Succes!

#dezideriu #mercurretrograd