15.6 C
București
vineri, 9 iunie 2023 - 3:45
No menu items!

Luna Nouă în Taur și evenimentele astrale actuale

spot_img
  • Dezideriu

Ei bine, iată-ne ajunși în prag de vară și cu o Lună Nouă în Taur, care prevestește, așa cum v-am obișnuit deja când vine vorba de zodia Taur – o evaluare serioasă și aplicată a valorii pe care ne-o dăm singuri, dar și a valorii pe care o manifestăm în jurul nostru (credeați că o să zic ”mâncare” iar, nu?).

Momentul de Lună Nouă vine la pachet cu resursele cumva la minim, motoarele nu mai sunt așa de turate, de unde și nevoia de somn și posibil de mâncare. Din nou, vă amintesc că nu toată lumea se comportă la fel în acest moment. Astfel, în timp ce unii dorm ca lemnele sau balotează un frigider pe noapte, alții sunt călare pe pereți sau uită să mănânce. Evident, legenda spune că abordarea echilibrată este cea mai bună, dar întrebați voi Scorpioni și Balanțe ce înseamnă ”echilibru”.

Pentru că vorbim despre o Lună Nouă în zodia Taurului, evident, tot ce ține de materie ajunge să capete prioritate. Bani, mâncare, relația noastră cu materia, valoarea intrinsecă a ființei umane (dacă nu am băut azi-noapte, acum vorbesc așa, rugați-vă să nu mă las de băutură) și în general tot ce ține de Universul material propriu și personal acum intră la analiză. Și zic de analiză pentru că mai sunt câteva aspecte relevante în context. Avantajul este că potențialul este din nou mare și că puteți să accesați instrumentele alea interioare ca să vă puneți în mișcare în viețile voastre. Sau nu, că nu e o competiție sau un test, puteți să vă vedeți în continuare de viață. Important e să vă asumați respectiva variantă. Dacă vreți să vă mișcați, do it. Dacă vreți să mai stați pe bancă o tură, also do it.

În fine, să nu uităm să menționăm și zodia opusă zodiei Taur, Scorpionul, preferata noastră a tuturor, nu-i așa, care nu este populată, dar care are ambii guvernatori (Marte și Pluto) într-o superbă opoziție. Tradus, asta înseamnă că motivația voastră se poate lovi de diverse obstacole externe sau atitudini care nu vă alimentează motorul. Sfatul aici nu este ”do whatever you want”, că nu mai avem cinci ani să ne luăm jucăriile și să plecăm, dar să accesați resursele filosofice ale zodiei Taur, respectiv disciplina. Poate îi spuneți constanță. Poate îi spuneți altfel. Dar când se termină motivația și poate mai pleacă și oamenii de care ajungem să ne agățăm ca niște vase în derivă cu o nevoie de ancoră, constanța, perseverența vă pot fi de o reală utilitate. De asemenea, încercați să nu urlați pe toate străzile că sunteți motivați și faceți ceva cu viețile voastre, că s-ar putea să se uite lumea ciudat la voi.

Și mai avem pe cer câteva evenimente astrale importante pe termen mediu și lung, dar despre ele vom vorbi săptămâna viitoare, că mai sunt multe de făcut și voi nici măcar nu știți ce.

#dezideriu #mercurretrograd