17.4 C
București
luni, 2 octombrie 2023 - 6:42
No menu items!

Luna Nouă în Fecioară și cheful vostru de muncă

spot_img

Dezideriu


În fine, am ajuns și la borcanul cu vești bune, așa cum v-am obișnuit până acum că nu există. Iată că există, dar îl țineam ascuns de voi, evident.

Mercur va termina mișcarea aparent retrogradă și o să își vadă de treaba sa normală și regulamentară, așa cum face el de obicei, astfel încât iar va fi vina voastră pentru tot ce se întâmplă în viețile voastre, că doar nu o să vă decidă planetele destinele, se știe…

Mercur încetează la data de 15 septembrie, la nivel oficial, mișcarea retrogradă. Ca de obicei, vă amintesc că orice intrare sau ieșire în mișcare aparent retrogradă nu se produce deodată, că ar fi cataclismic. Și atunci mai avem câteva zile în care să fim atenți la ce semnale primim, pentru că Mercur probabil are ceva să ne comunice și noi probabil avem ceva de rezolvat. De altfel, puteți să verificați și în cele mai recente trei săptămâni ca să vă faceți o idee despre ce aveți de făcut sau de reparat.

Și nu doar că se oprește Mercur din mișcarea aparent retrogradă, dar pe data de 15 are loc și Luna Nouă în Fecioară (zodie patronată tot de Mercur, much wow), eveniment ce ar trebui să vină cu niște schimbări la pachet.

Tradițional, vă amintesc, orice Lună Nouă vine la pachet cu un nivel scăzut de energie, pentru că resursele organismului sunt la minim. De-aia, organismul are tendința să ceară în plus, fie că vrea somn sau mâncare. Acuma, asta e teoria, nu înseamnă că toată lumea funcționează fix la fel, deci nu toată lumea o să cadă în patimile frigiderelor sau asediul pernelor.

Mai departe, pentru că această Lună Nouă are loc în zodia Fecioarei, ar trebui să vină la pachet cu un chef nebun de curățenie, lucru, muncă, recuperat la diverse treburi pe care le-ați amânat de mult timp, nu doar că e toamnă și reveniți la treburi, dar chiar aveți și chef de treburi? Wow, cine ar fi crezut, nu?

Printre cuvintele cheie asociate cu zodia Fecioarei și cu energia de la acest moment se mai numără și ”sănătate”, ”job”, ”rutină”, ”cârcoteală”, ”analiză”, ”nervi”, ”perfecțiune”, ”nemulțumire generică față de orice”… mă rog, înțelegeți filmul. S-ar putea să vă raportați mai mult la astfel de noțiuni în perioada următoare, deci nu uitați să vă lăsați și spațiu de respirat, că va fi nevoie.

Și ca să nu omitem marea voastră pasiune recentă, acum mai rămân cinci planete retrograde. Și toate sunt mari, transpersonale, adică au efect direct mai degrabă la nivel de grupuri, societăți și mase. Efectele individuale trebuie puse în legătură cu hărțile voastre astrale, de care s-ar putea să mă și apuc în curând, doar vă zic să nu vă apuce anxietatea când se va întâmpla.

#dezideriu

#mercurretrograd