-2.2 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 12:59
No menu items!

Luna Nouă în Capricorn și relațiile de tip ”nu se mai poate așa”

spot_img

Bine ați venit în 2022 și la prima Lună Nouă din a doua zi din anul 2022. Dacă sună complicat, să știți că nu e, exact ca Luna Nouă care are loc în constelația Capricornului și care pare foarte complicat și complex, mai ales pentru sine.

În astrologia tradițională invitația tinde spre o concentrare mai mare la tot ce înseamnă carieră, imagine publică și organizare. În realitate, este ce simțiți cu toții, că mâine e luni și ne întoarcem la muncă de parcă nici nu a fost Revelionul, numai zic și eu.

Energia Capricornului, care este acum de accesat pentru toată lumea, ne învață că un plan foarte bun nu este neapărat un plan bătut în cuie, pe care îl punem în aplicare și boom! – succes, dar trebuie să rămânem deschiși și către alte variabile și variante. În definitiv, nu e vorba mereu despre rezultat, cât este despre experiență în sine. Un eșec nu înseamnă că ai eșuat în viață, dar o experiență valabilă pe care o refuzăm doar așa, că suntem noi mai pufoși și speciali, chiar este o problemă. La fel ca în viață, nimic nu este sigur, nimic nu este clar, nimic nu este bătut în cuie, deci și noi suntem invitați să nu mai așteptăm planuri și liste cu punctulețe care să ne spună cum să trăim viața. Nimeni nu știe, get over it!

De asemenea, o să vă rog să evitați formulările de tip ”Zodia X are o legătură specială cu Dumnezeu”, pentru că asta ar presupune că există un Dumnezeu care discriminează oamenii în funcție de zodie. Sper că nu trebuie să mai explic ceva aici.

Altfel, Luna asta Nouă în Capricorn e potrivită pentru organizare și planificare. Încercați să vă imaginați ce vreți de la viețile voastre, dar țineți o portiță deschisă și pentru alte posibilități.

De asemenea, pentru că traversăm un moment destul de tensionat, mai ales la nivel de relații (Venus încă este retrograd), încercați să nu vă aruncați spre verdicte definitive de tip ”ne despărțim, gata!”, doar pentru că v-ați trezit cu fața la cearceaf.

Energia Capricornului este una destul de practică, deci cuvintele de emoție sunt mai puține în perioada asta și Venus alimentează un soi de ”a, dar nu mai simțim nimic la fel, e gata”. Sigur, dacă este un sentiment cu care trăiți deja de ceva vreme, puteți să treceți la treabă, dar dacă nu sunteți siguri că vreți să încheiați capitolul respectiv, mai aștepați până în primăvară, când se termină (cu totul) Venus retrograd.

Din nou, nu planetele decid în locul vostru, vă asumați deciziile, eu am redat doar posibilele tendințe din perioada asta.

Succes! 

Dezideriu