29.5 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 0:59
No menu items!

Luna Nouă în Berbec și Revelionul astral

spot_img
  • Dezideriu

Undeva spre începutul lui aprilie, acum câteva zile, a avut loc faza maximă de Lună Nouă în Berbec. O Lună Nouă care anunță începerea unui „nou an”, un nou ciclu astral, dat fiind că orice Lună Nouă reprezintă un început și energia Berbecului deschide ciclul de 12 zodii.

Vorbim despre o Lună Nouă spre care și-au făcut loc și Mercur, maestrul comunicării, dar și Chiron, maestrul vindecării. În teorie, orice Lună Nouă vine la pachet cu potențialul și promisiunile de mai bine.

În practică, prezența lui Mercur și a lui Chiron în ecuație nuanțează puternic toată teza. Astfel, Mercur poate lăsa senzația că este retrograd (apropierea puternică față de orice element înseamnă un surplus care poate lăsa în urmă efecte pe care le recunoașteți) sau poate deveni un instrument pentru a descoperi și pentru a vedea mai clar anumite subiecte cheie. Depinde doar de voi și de evoluția voastră ce tip de efecte accesați.  

Chiron are o reputație destul de grea, este de obicei asociat cu suferință, traume și greutăți, dar trebuie înțeles că personajul mitologic era un profesor și un vindecător, ba chiar era considerat „cel mai înțelept și corect” dintre centauri.

Efectele astrologice în acest context s-ar putea să țină de o activare a unor teme delicate pentru fiecare în parte. Asta nu înseamnă că toată încărcătura Lunii Noi se anulează, ba din contră, cele două pot lucra foarte bine împreună.

Mai simplu spus, încercați să fiți atenți la tezele și temele din jurul vostru, tot ce ar putea să creeze ceva disconfort s-ar putea să fie elemente de luat în considerare și de analizat, gestionat, dar nu fugiți de bucuria de viață din perioada asta, sunt multe de făcut și multe de trăit anul acesta. Energia Berbecului la început de primăvară poate fi un instrument bun pentru fiecare zodie în parte și acum puteți să accesați toate planurile și ideile pe care le evitați sau de care fugiți deja de ceva timp încoace.

#dezideriu #mercurretrograd