4.2 C
București
marți, 2 martie 2021 - 6:20

Lui Rareș Bogdan nu îi pare rău că a spus despre Ludovic Orban că “i s-a umflat capul”: “A fost o analiză”

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat joi, la Digi24, că nu are păreri de rău cu privire la declarațiile dure la adresa lui Ludovic Orban, deoarece au fost ca „o analiză” și a vrut să se asigure că în PNL nu vor mai exista „derapaje democratice.”

„Nu îmi pare rău deloc de ce am spus. A fost o analiză. Cred că în toată emsiunea aceea dacă regret ceva, regret strict exprimarea. Nu mă caracterizează. Eu cred că democrația funcțională este garanția că nu vor exista derapaje în situația românească.”, a declarat Rareș Bogdan.

Întrebat dacă intervenția președintelui Klaus Iohannis a contat în acet scandal, Rareș Bogdan a spus că pe Iohannis nu l-ar interesa dacă “eu și Ludovic ne mai șarjăm”.

„Nu. Spre deosebire de fostul președinte Traian Băsescu, președintele Klaus Iohannis nu procedează în acest fel. Președintele ne roagă un singur lucru: guvernați bine, modernizați România. Nu îl interesează că eu cu Ludovic ne mai șarjăm”, a mai spus Rareș Bogdan.

Primvicepreședintele PNL a mai declarat că nu intenționează să candideze la congresul PNL din toamna acestui an și că „se simte bine” la Bruxelles în poziția de europarlamentar.

M. Nedelcu