15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 1:28
No menu items!

Lui Orban îi place să vorbească cu delegații, Cîțu preferă SMS-urile

spot_img

Ludovic Orban este un politican vechi, așa că a preferat să facă o campanie la firul ierbii, cum se spune, bătând țara în lung și în lat în ultimele luni. Acum în ultima săptămână, i-a luat la rând iarăși pe toți delegații și a vorbit cu ei la telefon, încercând să îi convingă să îi voteze moțiunea. Flrin cîțu însă, cam sigur pe victorie, a preferat să le dea SMS-uri de pe un alt număr de telefon, cu câteva ore înainte de Congres.

Surse din echipa lui Orban susțin că în această ultimă săptămână, toți parlamentarii și liderii de filiale care îl susțin pe actualul  președinte al PNL i-au sunat pe delegații care vin să voteze la Congres.

Au fost sunați peste 4.200 de delegați iar în mod personal, Orban a reușit să vorbească la telefon, în ultima săptămână, cu 1.300-1.400 de persoane. Evaluarea echipei făcută până la acest moment este că la Congres vor fi 2.700-2.850 de voturi în favoarea lui Ludovic Orban.

Actualul premier le-a transmis însă un sms scurt celor 5.000 de delegați care vor vota sâmbătă la congresul PNL, prin care încearcă să obțină susținerea acestora la șefia PNL.

Mesajul este personalizat doar cu numele, în rest conține același text: 

„Salut, …… Un vot pentru mine e un vot pentru PNL la guvernare, pentru creștere economică și pentru investiții. Cu respect, Florin Cîțu.” 

Marilena Nedelcu