12.9 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 0:55

Ludovic Orban și Florin Cîțu se întâlnesc SEPARAT de coaliție

spot_img

Ludovic Orban și Florin Cîțu au stabilit, de comun acord, să se vadă între patru ochi, înainte de ședința coaliției de luni, care va avea loc la Palatul Victoria în jurul orei 17.

Cei doi contracandidați se află pentru prima dată singuri, față în față, după scandalul apariției dosarelor lui Florin Cîțu în SUA, scandal care a generat acuze din partea celor doi, unul față de celălalt.

Ludovic Orban și Florin Cîțu au convenit să se vadă departe de ochii celorlalți șefi ai coaliției, Dan Barna și Dacian Cioloș, mai ales pe tema nominalizării lui Dan Vîlceanu la ministerul de Finanțe. Florin Cîțu a spus că vrea să îl numească pe prietenul său Vîlceanu la Finanțe, iar Ludovic Orban, care nu e de acord cu această numire, i-a replicat tot public premierului că nominalizările de miniștri se fac în partid, nu doar de către premier.

Ședința coaliției din fiecare luni a săptămânii se ține, azi, la palatul Victoria, după ora 17, deoarece sălile alocate din Palatul Parlamentului sunt închise în perioada vacantelor.

Marilena Nedelcu