19.5 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 5:30
No menu items!

Ludovic Orban: „Și eu vreau să mă duc la teatru, la film, la restaurant”

spot_img

Ludovic Orban își dorește și el revenirea cât mai curând la normalitate, dar noul ministru al Sănătății abia și-a început mandatul. În plus, pe măsură ce va crește procentul persoanelor vaccinate, vor fi ridicate, gradual, și din restricții, mai susține președintele Camerei Deputaților.

 

„Suntem pe un trend descendent clar. Premierul şi colegii din Guvern deja vorbesc despre un plan de revenire la normalitate şi de ridicare graduală a restricţiilor pe măsură ce scade incidenţa, creşte procentul populaţiei vaccinate. Şi eu îmi doresc să mă duc la teatru, la film, la restaurant şi evident orice român îşi doreşte să revină cât mai repede la o viaţă normală.

Se vede că pe măsură ce creşte procentul de populaţie care se vaccinează, riscul de a contracta virusul scade şi pe măsură ce scade, putem să venim la o viaţă normală. Aşteptăm noul ministru al Sănătăţii să intre în activitate cu forţa. A fost secretar de stat, cunoaşte cât de cât problema, sunt convins că va reuşi să corecteze chestiunile care nu funcţionează şi să sprijine activitatea comitetului interministerial”, a mai afirmat Ludovic Orban.

Emanuel Stan